Sjuk!

Är sjuk igen!

Blogg.se SUGER!

Helt seriöst är förbannad på blogg.se, deras jävlacp app fungerar inte och att lägga upp bilder funkar inte!!!!!!!!! FÅR DAMP!


Godnatt alla fina!

Går inte att ladda upp bild! Blir tokig!!
PUSS

Win a date with Tad Hamilton

Glee är slut så ligger och ska kolla på filmen Win a date with Tad Hamilton, sett den jättemånga gånger! men fanns inget bättre att titta på! Iochförsig går Annapolis också på tv och den har jag aldrig sett + att snygga james fanco är med i den! Hm....
PUSS

Angelicadagen.

Idag är det Angelicadagen och jag har namnsdag! Har gått superbra på salongen, rullat 2 permnenter på 45 min!! Woho!! Och klippt söta Matilda, blev superbra! Nu väntar jag på att glee ska börja och samtidigt har jag pappa i örat! Om det är konstigt skrivet så ser jag bara halva inlägget!!
PUSS


Hemma!

Är hemma nu, ska sova på momangen så jag är pigg och glad på salongen! Hörs imorgon!
PUSS

sitter barnvakt just nu, åt lilla meja! Su...

sitter barnvakt just nu, åt lilla meja! Super söt tjej, ropa mitt namn när hon skulle sova! Blir helt lycklig då! Men hon sover nu så jag får njuta av att kolla på tvn! :)


TV1000!

Hej alla fina!
Idag fick jag åka till skolan och sedan hem mådde inte så bra och jag vill ju inte missa att vara jättedålig ikväll när jag ska testa om jag funkar med barnet! Matteprovet gick helt okej, hoppas på G annars blir det omprov. Nu har jag fått alla viasat kanaler till mitt rum!!! Så nu har jag både TV1000 och Canal+ kanaler i mitt rum!

PUSS
ps. blogg.se vill inte att jag ska ladda upp bilder verkar det som!

uppsättning som jag har gjort!

img_0209 (MMS)

uppsättning som jag har gjort!


Måndag 5/12

Måndag idag, första dagen på en lång vecka! Känns som jag är uppbokad hela vecka men det är ändå superskönt! Skoldagen gick helt okej, imorgon har jag matteprov vilket jag kanske inte ser framemot så jättemycket, hoppas på ett G iallafall! Efter skolan ska jag hem en stund och sedan bege mig till familjen som jag antagligen ska börja vara barnvakt hos! Alltså prov imorgon, tror det kommer gå toppen! Lägger upp en bild i inlägget efter! Puss

jag lever!

img_9147 (MMS)

jag lever!


Cry me a river?

Jag är så himla barnslig.. hehe vill inte gå ner till centrum själv, vad är det för fasoner va? Vill ju ha grejerna liksom, aja om ett tag(typ några timmar om jag känner mig pappa) så kan jag gå i centrum med honom och Ullebulle...

PUSS

Godmorgon!

Vakna inte för så länge sen, ska äta frukost med mammsen och sedan vandra ner till centrum för att köpa en blus och ett halsband! Till ikväll dåra :)

;så här fina var jag och Elvira sist vi drog hem från en fest hos Josse!


Webbläsaren..

Nu har jag försökt i en timme att uppdatera min webbläsare men det går inte!! Aja nu tänkte jag stänga ner datorn ta mitt penicillin och sova så jag orkar la partaja imorgon med min solunge och hennes kompis hos Josssee!

PUSS

Saknar mitt hår, väldigt mycket faktiskt. Men det är bara att spara så kommer det tillbaka!


December 2011..

Hej, ja jag vet att jag är ty världens sämsta bloggare...
Slinker in med ett inlägg och hoppas på att jag bättrar mig! Just nu klickade jag in på tv4 på tvn för att se idol. Hejade på Molly men nu hejar jag på alla men minst Moa dessvärre... Sorry du är amazing men inte den bästa på att röra på sig! Annars då? Jo var ju magsjuk i måndags så har legat sängliggandes hela veckan och idag gick jag ner till vårdcentralen.. och guess what? Jag har halsfluss, igen....... Men det stoppa inte mig från att laga knäck! mumsigt!

Det är tråkigt att blogg appen inte funkar annars hade det hänt andra grejer har på bloggen! :)

PUSS

RSS 2.0