Glöm aldrig en sak..

Sanningen kommer alltid fram.

Nyduschad..

Så nu är glee slut och jag har duschat ska smörja in mig med mitt älskade body butter från body shop och krypa ner i min underbara säng och kolla på den härliga filmen "hur man blir av med en kille på 10dagar".

;blev en mys bild iallafall!

Later!

Big in Japan..

Sitter just nu och lyssnar på Alphaville - Big in Japan. Igår när jag kom hem från Madde och Patricia la jag mig på en gång, vart så himla trött. När jag vaknade kände jag att min rygg gjorde mer ont än vanligt så blev att jag stanna hemma idag så har skrivit på min engelskaläxa och kollat tv. Finns så himla många serier att kolla på! Som ikväll 20.00 börjar Glee vilket är ett måste att se! Det var allt för mig..

Later!

;blir ingen bild från idag, är för mysig för det!


50 first dates..

Jag sitter just nu hemma hos de söta tvillingarna! Har klippt klart dom båda och är nöjd själv med resultatet eller så länge dom är nöjda iallafall! Nu kollar vi på 50 first dates så ska fortsätta göra det!



Later!

Bussen ...

 

Uppdaterar när jag är tillbaka!

 

Later


I'm so f*cking happy!

Idag började jag 11.00 slutade ungefär 11.40 för dagen, tror ni det kändes värt att gå till skolan(?) Men jag är duktig så var där och sedan åkte jag förbi salongen och fick det bäste beskedet på länge... JAG SKA F*CKING VARA LÄRLING DÄR!!!! Jag är så jävla lycklig! Ni anar fan inte! Just nu sitter jag och dricker saft och väntar på att tiden ska gå, ska nämligen klippa Madde och hennes söta tvillingsyster Patricia idag, spännande!


Later


so sick of love songs

Alltså kan någon typ skjuta halva svenska befolkningen åt mig? Jag är så trött på människor som jag en gång älskat eller fortfarande älskar, på människor jag verkligen verkligen tycker om. Frågan är om jag är mer trött på mig själv än på dom. Jag tror fan inge vet svaret. Just nu är jag inne i en period då allt suger, känner mig nere och kan börja grina för vad som helst. Jag försöker dölja det så gott de går men nu måste jag få skriva av mig. Och mamma jag vet att du är den som läser så älskar jag dig. Och du behöver absolut inte prata med mig, tror du vet vad hälften handlar om.

Men nu ska jag fanimej byta om och lägga mig i sängen. Kanske stänga av mobilen(?)

later

skiter i vilket..


Tur att nästan ingen vet om min blogg, då slipper jag få klagomål om att jag aldrig uppdaterar och så vidare. För det är ju MIN blogg och ingen annans, så jag skriver när jag vill och vad jag vill. Därför tänkte jag berätta om den 23januari. Den var inte så jobbig som den var för 2år sen. Min mamma fyller nämligen år idag och för två år sen dog hennes blivande mans far vilket är mycket tråkigt. Vila i frid!
Men vill ta fram det positiva i dagen och det är att min underbara mamma fyller år! Jag älskar verkligen henne, hon är en förebild för mig. Hon lär mig saker varje dag utan att varken hon eller jag tänker på det tror jag. Hon är nog den jag berättar det mesta för, alltså nästan för mycket om jag säger så och jag skäms inte över att säga att jag älskar min mamma, jag skäms inte om hon skulle pussa mig inför folk, för hon är den människan (och min pappa) som betyder mest. Mina förebilder! Ni är grymma, puss på er!


...

If you love me please let me know, if not please gently let me go..

mobilbloggar

ja hann inte logga in på datan idag så kör på en mobilinlägg. Jag ligger i sängen just nu och läste nyss lite kärleksdikter. På något sätt gillar jag faktiskt dikter, har skrivit några själv och så fast tror inte jag lägger upp dom på bloggen! Kanske en kärleksdikt från boken, men isåfall imorgon. Idag var jag på nikita som dagt, love it! Sen hos sjukgymnasten, ska dit om 1v. Men nu ska jag faktiskt sova så..... Later!

Nikita imorgon..

Tjenamors!
Idag har jag vart hemma hela dagen lång. Natalie och Adde tittade förbi och hon gick härifrån med nyklippt hår! Fördelen med att gå frisör. Imorgon har jag ingen skola utan praktik istället och då ska jag vara på favorit stället Nikita! Hoppas verkligen till tusen att jag får vara lärling där, skulle sitta fint. Alla tre som jobbar där är übergulliga mot mig och jag känner verkligen att jag trivs där. Men nog om det, tänkte faktiskt bara slänga in ett inlägg att jag lever för nu ska jag nämligen göra klart min engelska läxa (som vissa skulle kalla mig ;pluggis) men langar care till det alltså känner att det vore underbart att inte ha några läxor under hela veckan utan bara kunna göra vad jag vill, men sån är jag iallafall just nu. Alla har ju sina svackor! Ska väl runda av inlägget nu, skulle även slängt in en bild men det funkar inte så...


Later!

designen..

Är nu klar med designen, har ni några förslag på ändring är det välkommet!

later!

rooge.blogg.se

Jag är så trött på det namnet.. Skapade bloggen under playahead perioden då hette jag rooge där. Känner antagligen för en ny start, kanske bloggar på båda, kanske gör ena lösenordsskyddad, vad vet jag.. Just nu vill jag bara skriva ner massa saker och kände att jag ska börja om på nytt. Men ska först fixa designen på denna blogg sen även den andra, dock inte likadana!

RSS 2.0