Träningsdags!

Hej...
Idag har jag haft studiedag, helt underbart skönt! Har sovit och tagit det riktigt lugnt tills nu!
Jag har rättat min uppsats och skickat till min svenska lärare och börjat leta information till min kultur och stil historia.

Nu väntar jag på ett sms från bästa Camilla så ska vi dra och träna och sedan dra en sol.. När jag kommer hem sen ska jag ta ett bad och bara ta hand om mig själv! För imorgon är det praktik igen och har två sling och klipp och antagligen en herrklippning! Full rulle! Och på kvällen ska jag ut med Josse och Titti och några andra helt underbart kul ska det bli!

Okej men nu måste jag söka mer information!

PUSS


Fathertime!

Min dag har varit super! Började med skola och sedan lunch med pappa på pizza hut, efter det köpte han skor till sig och jag fick ett par byxor av han och mamma (betala lite själv) och en tröja! Men tröjan fick jag av pappa! Sen åkte vi hem och tog de lugnt, käka middag och så! Sen när jag kom hem till mammsen gjorde jag min hemuppgift jag fick idag och sen beställde vi hem assnygga skor!!
Tack bästa mamma och pappa! <3

Imorgon är det praktik igen! Och bara tre dagar kvar till helg då det blir utgång med fina tjejer!
Godnattpuss


Godmorgon!

Dagens;


Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Nu måste jag sova, börjar halv nio imorgon och slutar mellan halvtolv tolv, efter de ska jag mysa med pappsen och sedan antagligen träffa bästa Nelly!
Godnattpuss


It just can't be true

Laddade ner en app i helgen med random fakta! Som till exempel bilden nedan. Bara ordet är ju långt! Haha
Puss


Hemkommen!

Hallojsan!
Är precis hemkommen från skolan/Farsta C. Dom hade inte skorna.. buhu :(
Och det värsta av allt är att dom är slut i storlek 36 på hemsidan också! En riktigt arg Angelica som skriver, eller arg är inte rätt ord.. Arg och besviken rättare sagt!
Nu ska iallafall jag kolla skor på massa hemsidor för jag vill ha liknande eller snyggare klackisar, så de så!
PUSS

Bild på min vackra mamma som står ut med mig!


Dagens!

Så här ser jag ut idag!
Puss


Min säng!

Är hemma och ligger i min säng! När jag kom hem bjöds det på våfflor! Sedan tog jag bort nagelförlängningen och målade mina naglar röda! Så nu ska jag sova! Imorgon blir det skola till kvart över ett sen kika efter skorna i Farsta C, finns dom inte där ska jag beställa dom!
Godnattpuss


Trötter!

Jag ligger just nu i bäddsoffan hos mormor och morfar! Idag har vi vart och shoppat lite, fick en tröja och ett par solglasögon! Var på jakt efter ett par skor, dock var 36 slut överallt! Får leta vidare i Stockholm, för dom måste bli mina!
Puss


Förlåt!

Hej alla!
Inte hunnit skriva idag! Ligger just nu i sängen och tittar tv! Ska snart packa! För imorgon åker jag och mamma till mormor och morfar! Idag har jag slingat och klippt annlo! Superfint!
Puss
Bild; klädvalet idag


Gääääääsp!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det salongen och då kommer annlo och ska slinga håret! Kanske ska på skiva också! Bestämmer mig imorgon :)
Puss
Ps. Bilden är så jävla sann!


Grey's

Ligger i sängen med mamma, vi har kollat på tunnelbanan och nu på grey's!
Puss


MVG!

Måste ju bara skryta lite om mitt MVG! Så här såg uppsättningen ut!
Puss


Onsdagsmorgon!

Godmorgon sötnosar!
Jag sitter på tunnelbanan på väg till skolan för att göra två prov, sedan blir det praktik! Idag kommer söta Titti och ska färga håret samt klippa sig! Roligt! Slänger in bilder på hur jag ser ut idag! :)
Puss


Godnatt!

Nu ska jag tänka på refrängen! I
Längtar till påsklovet!! Då ska jag på kryssning med fina tjejor!! Awesome!
Godnattpuss
Bjuder på en suddig bild.. Yeah!


Så här ser jag ut idag!

Har ätit lunch och vart hos läkaren! Nu vilar jag! Så här ser jag ut idag!
Puss


Godermorgon!

Gick inte att publicera mitt godnatt inlägg igår, sad but true! Jag ska iallafall strax pallra mig upp ur min otroligt sköna säng, och börja fixa mig! Ska på allergi utredning eftersom jag fick en reaktion på mitt penicillin! Men iallafall fick paket hem igår med tre nya produkter från Mary kay!
Puss


Måndag

Hej alla fina!
Jag var i skolan och gjorde prov sen blev det hemgång! Jag har fortfarande ont i magen och mår sjukt illa! Men men!
Puss


Segsöndag!

Ligger fortfarande i sängen! Somna efter fem någon gång! Var ute igår igen! Med de tre snygga j:n! Josse, jossan och Jessica! Vi var på stereo! Det var jätteroligt!
Puss


Nacka forum

Hemkommen från Nacka! Fick med mig en ny bh hem! Äntligen! Finns ju inte min storlek i någon butik i hela Farsta centrum.. Mamma fick med sig en vit tunika hem (som vi ska dela på!) Ida fick en fin one piece! Slänger upp en bild på henne! Vi käka på burger king, gottit! Och nu ska jag gå och handla godis!
Puss


Lördagsmorgon!

Godermorgon! Jag vakna precis! Kom hem vid fyra inatt! Gick ut igår med mina fina vänner annlo, Camilla och josse! Vi gick först förbi woken för lite shotar och sedan vidare till avenyn! Där en tjej som hade opererat sina booobs sa att jag hade fina bröst, påpeka då lite fint att dom var äkta ;) aja nog om det! Ska antagligen iväg nu klockan tolv med mamma, moster och mina två kusiner Ida och Moa! En riktig tjejdag blir det nog!
Puss!


Stay with me

Så här har jag sett ut idag!
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2457773/images/2012/pic_194163713.jpg" class="image">


Godmorgon!

Sitter på tunnelbanan nu på väg till skolan! Hann inte ta bild nu på morgonen :)
Puss


Morgondagen!

Klockan är ställd på halv tio, kan sova till senast tio! Klockan tolv ska jag vara i skolan och göra mitt första prov som är att klippa Robban! Vid ett kommer världens bästa Elin och på henne ska jag göra prov nummer två! Det blir att slänga i en färg på henne! Håller tummarna att allt går bra! Nu ska jag sova!
Godnattpuss


Min mamma är bäst, ingen protest!

Jag blir så glad!


Badet!

Ligger i skrivande stund i badet! Superskönt! Har en ansiktsmask och hårinpackning! :)
Puss


Torsdag!

Har lunch just nu :) sitter och äter köttfärssås med spagetti! Har nu på förmiddagen fått torka håret på en, gjort uppsättningar och fått föna till håret på en kund! Efter lunchen ska jag fixa lite sen klockan fyra kommer min kund! :) så här ser jag ut idag!
Puss


Sängen!

Nu ska jag sova! Imorgon har jag en slingning! Så hela förmiddagen blir att öva inför proven jag har nästa vecka! Hoppas på g iallafall i de momenten!
Godnattpuss!


Utvecklingssamtal

Samtalet gick super! Efter det gick jag och mamma och fika på cafe60! Supermysigt!
Puss


Onsdag!

Sitter just nu och väntar på tunnelbanan! Ska till skolan på utvecklingssamtal! Slänger in en bild på hur jag ser ut idag! Har dock satt upp håret nu!
Puss


Godnatt!

En lycklig tjej säger godnatt! Fick mvg på mitt prov! Och en annan sak har hänt men berättar mer om det när allt är klart!! :) nu ska jag sova! Imorgon blir det salongen och sedan utvecklingssamtal!
Puss


Tisdagsoutfiten

Så här har jag sett ut idag!


Måndag!

Vart ska man börja? Dagen har vart extremt skön bara att jag gått och blivit sjuk igen! Blääääääää men inget stoppar mig nu!
Imorgon är det skola och då får vi våra provresultat! Håller tummarna!
Puss


Godmorgon!

Sitter just nu på tunnelbanan på väg till skolan! Här är en bild på vad jag har på mig!
Puss


Godnatt!

Godnatt alla fina! Nu ska jag sova, har en lång och fylld dag att ta tag i när jag vaknar! Dock känns det lite segt när man känner att en förkylning och halsen håller på och bråkar med mig! Men men en olycka kommer sällan ensam!

Sova var det ja!
Puss


Helgen

Nu är det söndag, helgens sista dag! Den här helgen har jag tagit det sjukt lugnt och umgåtts med människor som får mig att må bäst! Camilla spenderade natten här, underbart! En av mina bästa vänner alltså! Finns ingen som har den relationen vi har, den är sjuk! :) jag älskar dig min vackra vän!

Iallafall! Vakna upp och fick för mig att jag skulle göra scones så jag gjorde mysfrukost till familjen! <3


Taggad på livet!

Är så sjukt glad att jag var på salongen idag, världens finaste människor jobbar där!
Puss


Järnbrist!

Jag har då järnbrist och jag skulle hämta ut receptbelagda tabletter idag, men dom är slut överallt? Och kommer in om två veckor? Allt skjuts upp! Jag som hade hoppats att få ta dem och börja bli pigg igen! För just nu orkar jag ingenting, jag jäspar ofta och mitt huvud känns tungt! Inte roligt! :(
Puss


Onsdag!

Jahapp ännu en onsdag här. Idag har jag vart på praktiken, har gått rätt bra men jag är så trött hela tiden! Känner mig bara borta i huvudet! :( imorgon är det praktik igen, hoppas allt känns bättre då! :) puss


Prov!

Vart i skolan och gjort prov! Gick förvånansvärt bra! Nu vilar jag bara!
Puss


Erkännande

Tror inte det är många som vågar erkänna att de läser andras bloggar för att det är trött på sitt eget liv! Idag har jag haft en sån dag då allt känts värdelöst och därför lagt ner tid och avundsjuka på alla fina människor som delar med sig av sitt liv!

Aja har ångest om jag ska baka en kladdkaka, måste jag gå och köpa socker och glass eller om jag bara ska köpa godis? Det jobbigaste är att jag måste gå till affären vilket som!
Pussis alla fina!


Utgång!

Blev utgång igår! Riktigt roligt faktiskt! Helt amazing att vara18! :) puss


Värre!

Mina utslag har blivit värre! Läkaren idag igen klockan 13.20!
Puss


Fredag!

Äntligen är fredagen här! Hade svårt att sova pga att de klia överallt! Bättringsväg nu! :) sitter på bussen mot skogås! Ska mysa med mina sötnosar! :) efter det ska jag hänga med pappsen! Skoj!
Puss


Torsdagsmys!

Idag var jag hos läkaren, hade fått utslag! Efter det mötte jag upp Elin, Matilda och Sara och åt gott på café 60! Det var supermysigt! Nu ska jag kolla på dumpa honom! Och försöka sova! Puss
Bild; snygging!


Camilla, Min fina vän!

Camilla om Tisdag!:
ville bara säga att du är vääääärldens finaste <3


Ååååh blev super glad! Du är världens finaste! Kommer alltid finnas för dig min vän!♥

Ny header!

Jag tröttna på min gamla så slängde ihop en ny! Den får duga!

Fick en fråga om min vän Maria har blogg, och det har hon! Den hittar du här 

Nu ska jag kolla lite på hm och sedan mysa med mammsen!

PUSS

Naglarna!


Funkar inte att ladda upp bilder!

Dom två senast inläggen när jag försökt att ladda upp bilder, så går det inte! Blir tokig! Puss


Onsdag!

Idag har jag segat hela dagen! Sen kom Elvira förbi och jag fixa hennes hår till ikväll! Och sen gjorde jag inget! Imorgon svarar jag på kommentarer!
Puss


RSS 2.0