om min pappa Patrik Djerfsten skulle få fö...

om min pappa Patrik Djerfsten skulle få för sig att googla på sitt namn så vill jag bara att jag älskar dig pappa <3 Patrik Djerfsten


ligger just nu i sängen och planerar .... ...

img_1042 (MMS)

ligger just nu i sängen och planerar .... Ja jag planerar min frukost! Ska försöka börja ett nytt liv nu så man är nice till sommaren! Bilden är min frukost imorse!


Det här är jag!

Mitt namn är Angelica Hjorth, jag är född den sjunde februari 1994. Jag bor i stockholm med min familj, mina föräldrar bor inte tillsammans. Jag bor mest hos min mamma och hennes man i en lägenhet söder om Stockholm. Min pappa bor en buss imellan. Jag går andra året på St:Eriksgymnasium där jag har inriktat Frisör Lärling, eftersom jag är lärling så praktiserar jag tre dagar i veckan och det gör jag på salongen Nikita Hair i Farsta centrum. På fritiden är jag med vänner och försöker hitta på saker men kan även ha en lugn och skön hemmakväll. Det är lite om mig och är det något ni undrar är det bara att fråga på!


Äntligen!


;Eda & Molly mina fin fina vänner!

120102

Hejsan!
Jag har lite bekymmer faktiskt, min webbläsare gör så att jag inte kan ladda upp bilder och det gör att min blogg blir dö tråkig! ska försöka lösa det hela annars byter jag till devote, men det känns nästan ännu mer tråkigt eftersom jag tycker att blogg.se är sålätt!
puss


gott nytt år! Tänkte satsa nu när det är e...

gott nytt år! Tänkte satsa nu när det är ett nytt år och nya tag! Imorgon ska jag pilla med designen och berätta lite om igår och året! Det här året ska bli grymt! Puss


RSS 2.0