Tisdag!

Vakna upp bredvid Maria i min säng, vi åt plättar och sedan begav oss till tallkrogen då vi dela oss och jag gick till Freja och gjorde naglarna!

Puss


Sportlovsmåndag!

Hej alla fina!
Vakna av ett sms från bästa Nelly som ville gå ut på en powerwalk och det gjorde vi, en två timmar lång blev det och vi prata om allt mellan himmel och jord! Har käkat och varit nere på biblioteket och skrivit på en uppsats! Ska städa i mitt rum och sedan duscha och träffa min tvilling Maria! Wiho!
Puss
Bild; jag när jag kom hem!


Läggdags!

Ligger i sängen just nu och ska försöka sova faktiskt! För imorgon har jag planerat att gå ner till biblioteket och göra klart ett skolarbete! Det känns som att det här lovet kommer bli superskönt pga att jag äter penicillin!
Puss!
Bild; jag och bästa Ida! <3


Designen

Tjollahoppsan!
Jag har precis fixat lite med skolarbete med mera. Juste! Nu har jag en nödlösning på min design, måste göra något åt den! Det är gamla bilder i headern! Nu ska jag kolla på kontoret med mamma!
puss

Söndag!

Igår var Camilla hos mig och det var supermysigt! Det är sjukt och jag vet att alla säger att dom är tvillingsjälar men vi är det på riktigt! Kan förklara någon annan gång varför! :) idag ska jag till Skogås och fira världens bästa Moa som blir 2år idag, gullunge!
Bild;jag just nu!
Puss


Hemma!

Nu är jag hemma igen! Tyvärr hade dom inte byxorna i min storlek. Blir tokig! Camilla kommer hit sen och äter middag och ha det mysigt! Blir toppen tänkte försöka att göra i ordning min garderob och sortera lite! Har hur mycket kläder som helst! Nästan för mycket!
bild; jag just nu!
Puss


In mot staden!

Har precis duschat! Så nu ska jag fixa mig lite så ska jag bege mig inåt staden med mamma och Robban! Mys! Jag har sett ett par byxor jag verkligen vill ha! Så hoppas de finns i min storlek! Just nu känner jag mig bättre så kanske blir att lyssna på pappa och sedan hem.. Det märker vi! :) puss
;bilden är från min 18årsdag!


Kan inte sova..

Klockan är två och jag borde sova! Men jag ligger och kollar på easy a och muntrade upp en kompis men han skulle sova! Lite småtråkigt! Men vi lär ju höras för jag tror jag lyckades ;) nu blir det att blunda och försöka sova! Börjar känna mig hängig igen! Suger!!!! :(


Mysdag med världens bästa mamma!

Idag har jag vart hos läkaren :( gick bra eftersom min mamma var med! Vi hade en mysdag och bara umgåtts och spelat draw free! Skön dag!
Puss
Bilden; mamma rita Angelina Jolie


ska sova nu! imorgon blir det salongen och...

ska sova nu! imorgon blir det salongen och sedan träning med bästa Frida!! Kul :D puss


Ligger i sängen! Vakna för en kvart sen, a...

img_4082 (MMS)

Ligger i sängen! Vakna för en kvart sen, av magont och fick gå på toaletten, kul! Läskiga var att jag vakna exakt samma tid igår 05.37... Är inte sånt riktigt sjukt? Tycker jag iallafall. Nu ska jag försöka somna om, har faktiskt klockan på halvtio! Puss


Jag älskar dig mamma!

Jag har verkligen världens bästa mamma. Hon är alltid där för mig, och vi har våra små fighter men det är oftast på grund av mig "fröken tonåring". Men hon är bäst!!!♥

RSS 2.0